Un județ de mărimea Iașului, cu 98 de unități administrative este o provocare pentru orice politician

Unul dintre fenomenele grave care au afectat și afectează regiunea Moldovei în ultimii ani este acela al exodului de populație. Și mai ales tânără. Fie că vorbim de forța de muncă calificată sau de cea nespecializată, moldovenii își părăsesc localitățile de naștere sau cele în care și-au format familii în căutarea unui loc de muncă mai bine plătit. Unii, aleg orașele din Vestul României, alții părăsesc granițele țării, cu toții pleacă în căutarea unui loc de muncă care să fie plătit proporțional cu efortul depus.
Partidul Social Democrat a menținut intenționat #Moldova în sărăcie și subdezvoltare, cu largul concurs și complicitatea liderilor PSD locali și județeni, baronași hapsâni interesați doar de propriul interes.
Sub actuala administrație locală și județeană, toate orașele județului Iași s-au degradat vizibil, nivelul de trai a scăzut, perspectivele de dezvoltare au dispărut, investitorii lipsesc, depopularea lovește crunt și din păcate, viitorul nu arată bine pentru noi, ieșenii!
Un județ de mărimea Iașului, cu 98 de unități administrative este o provocare pentru orice politician, dar asta nu m-a speriat vreodată, ci m-a ambiționat să fiu cât mai prezent în viața comunităților, iar întâlnirile cu reprezentanții din #Pascani, #Hârlău, #TârguFrumos, #Deleni, #Lespezi, #Scobinți, #Ceplenița, #Cotnari, #Motca, #Miroslovești, #Ciohorăni, #Cristești, #Heleșteni și #Ruginoasa sunt un bun prilej de conectare și ancorare în viața judetului!
Cu siguranță avem multe lipsuri și noi, liberalii, dar niciodată nu am lipsit din comunitățile noastre, niciodată nu am întors spatele celor care ne-au mandatat să îi reprezentăm și indiferent de situație, ieșenii s-au convins că suntem oameni de bună credință și luptăm permanent pentru interesele lor!
Când iei la pas comunele și orașele României observi rapid eficiența unei administrații liberale, căci un primar liberal va căuta mereu să își dezvolte comunitatea folosind toate mecanismele europene de finanțare, va prefera să caute investitori decât să stea cu mâna întinsă.
#AdministratiaLiberala înseamnă dezvoltare durabilă, transparență în administrarea banului public, înseamnă indicatori de performanță!
Vreau să exploatăm toate oportunitățile pe care Uniunea Europeană le pune la dispoziția autorităților locale!
Avem proiecte și soluții pentru problemele de pe agenda publică a județului, suntem ancorați în România reală, avem permanent un dialog direct și onest cu cetățenii și facem politica nu din birou, ci din teritoriu, din mijlocul oamenilor.
Îmi propun ca alături de primarii şi consilierii judeţeni #PNLIaşi să reprezentăm un sprijin real al organizaţiilor locale.

Am convingerea că alături de

Marius Pintilie

,

Constantin Fotea

, Tudor Drobotă, cu multă muncă şi dăruire, vom cuceri primăriile din Paşcani, Tg. Frumos, Hârlău şi în multe alte localitati unde există un curent liberal puternic. Fiecare consilier local va avea în mine un partener în activitatea politică.

E Timpul pentru Dezvoltare, e timpul să dăm comunităților noastre o administraţie liberală!